Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1600g3641kcal304g0g272g0g
Paprika punainen 2000g585kcal18.8g90g8g38g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Polar 10% (Valio)400g840kcal128g0g40g0g
Tomaattisose tomaattipyree 120g91kcal5.4g15.5g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10736g10959kcal940g325.8g647.4g116.4g
Valittu annoskoko5368g5480kcal470g162.9g323.7g58.2g
Annoskoko puolitettuna2684g2740kcal235g81.5g161.9g29.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051