Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g150g571kcal8.1g48.1g37.6g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaatti 131g30kcal0.7g4.5g0.4g1.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g225kcal13.5g0.9g18.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots9g58kcal2.7g1.2g5.2g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 75g99kcal2g2.4g9g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Juusto, mozzarella 38g98kcal7g0g7.6g0g
Sipuli, tuore38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g2263kcal73.2g118g164.6g10.6g
Valittu annoskoko537g1132kcal36.6g59g82.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna269g566kcal18.3g29.5g41.2g2.7g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905