Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Lenkki, kevyt sininen HK188g319kcal18.8g18.8g18.8g0.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%124g198kcal3.3g3.3g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1341kcal52.2g106g75.8g5.4g
Valittu annoskoko537g671kcal26.1g53g37.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna269g335kcal13.1g26.5g19g1.4g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335