TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g328g67kcal2g12.5g1g4.6g
Paprika punainen 109g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 8.9g78kcal0g0g8.9g0g
Lihaliemi laimennettu 88g17kcal0g2.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g394kcal6.4g41g21.6g13.6g
Valittu annoskoko537g197kcal3.2g20.5g10.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna269g99kcal1.6g10.3g5.4g3.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099