Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g146g29kcal2.6g3.2g0.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow146g29kcal4.4g2.9g0g3.6g
Kesäkurpitsa58g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Juusto, Valio arkijuusto41g135kcal11g0g9.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g117g140kcal2.7g5.6g11.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g29g82kcal5.5g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g850kcal52.8g26.4g57.4g8g
Valittu annoskoko537g425kcal26.4g13.2g28.7g4g
Annoskoko puolitettuna269g213kcal13.2g6.6g14.4g2g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207