Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.8g4g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g125g175kcal26.2g0g8.7g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g23g80kcal1.5g18.3g0.1g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g122g67kcal2.1g8g2.9g1.5g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Persilja 16g4.3kcal0.2g0.2g0g1.3g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g960kcal65.4g74g44g14.8g
Valittu annoskoko538g480kcal32.7g37g22g7.4g
Annoskoko puolitettuna269g240kcal16.4g18.5g11g3.7g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045