Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa188g32kcal0.8g4.7g1.1g1.3g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 13g67kcal0.1g0.1g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 94g43kcal0.9g6.1g1.4g0.8g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)5g14kcal0.3g0.3g1.3g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives5g14kcal0.2g0.3g1.4g0g
Lohisäilyke49g49kcal8.7g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g590kcal26g52g29.2g11g
Valittu annoskoko538g295kcal13g26g14.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna269g148kcal6.5g13g7.3g2.8g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718