Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 12g45kcal0g0.6g4.8g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g150g65kcal0.6g6.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g375g406kcal73.2g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g1030kcal147.6g13.6g35.2g0g
Valittu annoskoko538g515kcal73.8g6.8g17.6g0g
Annoskoko puolitettuna269g258kcal36.9g3.4g8.8g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184