Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g15g93kcal0g0g10.5g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g50g225kcal3.9g34g8g1.8g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g100g170kcal7.7g5.2g13g2.8g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruokosokeri55g224kcal0g54.9g0g0g
Smetana, Valio, hyla50g195kcal1g1.3g21g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g50g100kcal1.9g6g7.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g112kcal0g27.5g0g0g
Mustikka metsä- 125g55kcal0.6g8g0.7g4.1g
Liivate 5g17kcal4.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g2481kcal45.6g279g127g17.4g
Valittu annoskoko538g1240kcal22.8g139.5g63.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna269g620kcal11.4g69.8g31.8g4.4g
Arvot/100g100g231kcal4.2g26g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665