Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g106g340kcal12.7g0.3g31.9g0g
Herkkusieni säilyke 144g24kcal3g0.3g0.4g3.4g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Punaviini 31g22kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g219g717kcal28.6g141.4g4.2g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g2238kcal89.6g287.4g74.2g38.6g
Valittu annoskoko538g1119kcal44.8g143.7g37.1g19.3g
Annoskoko puolitettuna269g560kcal22.4g71.9g18.6g9.7g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981