Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 62g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 62g85kcal1.7g15.2g1.4g2.2g
Fenkoli, annos 100g62g19kcal0.8g4.6g0.1g1.9g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g421kcal10.8g63.4g12.6g9.6g
Valittu annoskoko537g210kcal5.4g31.7g6.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna269g105kcal2.7g15.9g3.2g2.4g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094