Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali226g48kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 226g513kcal42.8g0g38.3g0g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Sipuli, tuore56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g1247kcal93.8g22.2g86.6g12.4g
Valittu annoskoko538g623kcal46.9g11.1g43.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna269g312kcal23.5g5.6g21.7g3.1g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932