Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino141g492kcal18.3g94.2g3.5g8.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 112g360kcal30.1g0g26.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g219g92kcal3.5g18.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g2067kcal116.6g228g74.6g16.8g
Valittu annoskoko538g1034kcal58.3g114g37.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna269g517kcal29.2g57g18.7g4.2g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511