Soijakasvismuhennospatasysteemi

Pilko kaikki kasvikset.

Heitä pannulle ruokaöljyn kanssa.

Keitä soijasuikaleet n. 5min ja sen jälkeen pannulle.

Lisää tomaattimurska.

Lisää mausteet.

Anna hautua paistinpannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Wenuitun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Soijasuikale, 50g kuivana = n. 220g keitettynä, (Soyappetit), annos 100g124g94kcal14.7g7.9g0.4g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g220g75kcal3.1g13.2g1.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.1g4kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g611kcal44.2g59.4g21.4g18g
Valittu annoskoko538g306kcal22.1g29.7g10.7g9g
Annoskoko puolitettuna269g153kcal11.1g14.9g5.4g4.5g
Arvot/100g100g57kcal4.1g5.5g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357627