Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 6.2g19kcal0.6g2.1g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.4g0.1g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit141g183kcal4.2g2.8g18.3g0g
Purjosipuli56g11kcal1g1.4g0.1g1.2g
Paprika punainen 73g21kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Tonnikala öljyssä 158g299kcal42.8g0g14.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g1260kcal102g28.2g83.6g6.2g
Valittu annoskoko538g630kcal51g14.1g41.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna269g315kcal25.5g7.1g20.9g1.6g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080