Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g944g1218kcal39.6g48.1g94.4g0g
Auringonkukansiemen 800g4751kcal184g100.8g396g48g
Seesaminsiemen, kuorineen 480g3237kcal129g33.1g278.4g59g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale400g240kcal40g20g1.2g292g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g480g2318kcal117.6g159.8g138.2g136.3g
Fiber husk (1rkl=10g)80g8kcal1.2g0g0.5g68g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g160g600kcal28.5g70.7g35.7g16.8g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1056g591kcal89.8g52.8g2.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10750g28718kcal1487.8g1036.2g2073.4g1241g
Valittu annoskoko5375g14359kcal743.9g518.1g1036.7g620.5g
Annoskoko puolitettuna2688g7180kcal372g259.1g518.4g310.3g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415