Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3985g1833kcal127.5g191.3g59.8g0g
Mannasuurimo tumma 399g1232kcal40.6g236.7g7.2g21.9g
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.8g1.3g44.9g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g191g765kcal0g189.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai263g921kcal31.6g186.7g5.5g7.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g64g198kcal7g38.3g4.5g17.9g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g215kcal0g0g23.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g11580kcal523g1687.4g291.6g95.4g
Valittu annoskoko5376g5790kcal261.5g843.7g145.8g47.7g
Annoskoko puolitettuna2688g2895kcal130.8g421.9g72.9g23.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888