Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3210g579kcal18g80.2g12.8g22.5g
Vehnäjauho puolikarkea 321g1101kcal32.7g224.7g3.9g11.2g
Kananmuna kuoreton 883g1259kcal110.3g2.6g90.5g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki802g722kcal120.4g20.1g16g0g
Sipuli kuivattu 80g218kcal8.4g28.2g1.3g28.1g
Rypsiöljy 80g710kcal0g0g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g9179kcal579.6g711.6g409.4g123.6g
Valittu annoskoko5376g4590kcal289.8g355.8g204.7g61.8g
Annoskoko puolitettuna2688g2295kcal144.9g177.9g102.4g30.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470