Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)3806g1599kcal373g57.1g3.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g856g3254kcal12g802.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g714g4282kcal171.3g47.1g385.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g18269kcal1112.6g1813.2g778.4g0g
Valittu annoskoko5376g9134kcal556.3g906.6g389.2g0g
Annoskoko puolitettuna2688g4567kcal278.2g453.3g194.6g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689