Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 707g1009kcal88.4g2.1g72.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g964g3915kcal0g964.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta940g3385kcal122.2g658.1g19.7g32.9g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 482g220kcal14.5g23.1g7.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen321g2314kcal0g0g257.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g1929g656kcal3.9g136.9g5.8g34.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g23110kcal461.4g3593.4g724.6g135.6g
Valittu annoskoko5376g11555kcal230.7g1796.7g362.3g67.8g
Annoskoko puolitettuna2688g5778kcal115.4g898.4g181.2g33.9g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210