Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Bataatti, kuorittu 280g227kcal4.4g47.1g0.1g8.4g
Palsternakka 140g89kcal0.7g16.5g0.6g6.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas140g392kcal26.6g0g30.8g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 28g85kcal2.7g3.8g6.6g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu28g22kcal0.5g5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g3624kcal118.6g575.4g81.6g84.6g
Valittu annoskoko5376g1812kcal59.3g287.7g40.8g42.3g
Annoskoko puolitettuna2688g906kcal29.7g143.9g20.4g21.2g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097