Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1065g2715kcal62.8g34.1g254.4g0g
Maitorahka (Pirkka)1331g878kcal159.7g53.2g4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g2129g7239kcal63.9g63.9g745.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton266g56kcal0.8g4.3g0g0.3g
Sokeri 452g1836kcal0g452g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g106kcal0g26.3g0g0g
Liivate 107g371kcal91.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g26403kcal756.8g1267.6g2007.4g0.6g
Valittu annoskoko5376g13202kcal378.4g633.8g1003.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna2688g6601kcal189.2g316.9g501.9g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091