Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)700g882kcal77g2.1g63g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen420g3024kcal4.2g4.2g336g0g
Kerma, ruoka 15% Flora210g315kcal3.4g7.4g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1120g3843kcal114.1g784g13.4g39.2g
Raparperi 840g283kcal5.8g46.2g0.8g11.8g
Fariinisokeri196g796kcal0g195.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)700g1330kcal31.5g112g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g30606kcal472g4681g1057.4g102g
Valittu annoskoko5376g15303kcal236g2340.5g528.7g51g
Annoskoko puolitettuna2688g7651kcal118g1170.3g264.4g25.5g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365594