Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1063g287kcal13.8g51g2.1g18.1g
Kinkkusuikale, Portti1700g2125kcal289g6.8g119g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2125g510kcal38.2g63.7g10.6g40.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g64g41kcal2.2g0.1g15.9g0g
Parmesan formaggio da pasta425g1942kcal170g0g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g9810kcal1026.4g243.2g575.6g117g
Valittu annoskoko5376g4905kcal513.2g121.6g287.8g58.5g
Annoskoko puolitettuna2688g2452kcal256.6g60.8g143.9g29.3g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238