Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1593g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 451g1832kcal0g450.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g248kcal8.8g47.8g5.6g22.3g
Kananmuna, omega, 1 kpl146g190kcal19.1g0.4g12.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2416g8289kcal246.2g1691.1g29g84.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl531g4779kcal0g0g531g0g
Hiiva 133g99kcal17.4g1.5g0.5g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g30873kcal583g4383.4g1156.4g232.2g
Valittu annoskoko5376g15436kcal291.5g2191.7g578.2g116.1g
Annoskoko puolitettuna2688g7718kcal145.8g1095.9g289.1g58.1g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693