Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g2496g14003kcal242.1g798.7g1023.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g960g3264kcal19.2g28.8g336g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1920g11520kcal403.2g132.5g1056g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g57573kcal1329g1920g4830.8g0g
Valittu annoskoko5376g28787kcal664.5g960g2415.4g0g
Annoskoko puolitettuna2688g14393kcal332.3g480g1207.7g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104