Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)816g269kcal3.3g54.6g2.4g12.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2373g3301kcal263.4g9.5g246.8g0g
Sokeri 882g3582kcal0g881.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g148kcal0g36.7g0g0g
Leivinjauhe 37g65kcal1.9g14g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 964g3308kcal98.2g674.8g11.6g33.7g
Rypsiöljy 267g2361kcal0g0g266.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g26066kcal733.6g3342.2g1055.4g92.2g
Valittu annoskoko5376g13033kcal366.8g1671.1g527.7g46.1g
Annoskoko puolitettuna2688g6517kcal183.4g835.6g263.9g23.1g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566