Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 2002g563kcal21.4g86.1g3.8g41g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1001g531kcal57.1g53g10g0g
Pekoni, paistettu 375g1933kcal61.7g0g190.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK2002g3403kcal200.2g200.2g200.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10760g12860kcal680.8g678.6g808.6g86g
Valittu annoskoko5380g6430kcal340.4g339.3g404.3g43g
Annoskoko puolitettuna2690g3215kcal170.2g169.7g202.2g21.5g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174