Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1798g2985kcal341.7g0g179.8g0g
Sipuli (kuorittu)437g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk3083g826kcal18.5g163.4g6.2g43.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl39g347kcal0g0g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10764g8605kcal735.8g377.2g451.2g102.2g
Valittu annoskoko5382g4303kcal367.9g188.6g225.6g51.1g
Annoskoko puolitettuna2691g2151kcal184g94.3g112.8g25.6g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803