Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g33g93kcal5g1.1g7.6g0g
Jasmiiniriisi, pirkka300g1051kcal21g240.3g2.4g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)901g1865kcal135.2g18.9g137g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g15g4.5kcal0.1g1.7g0g0.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)30g21kcal0.2g2.8g1.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)541g433kcal89.7g0g5.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g541g110kcal3.2g20.5g1.6g7.6g
Tilli mauste15g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10776g7158kcal509.2g571g310.4g16.2g
Valittu annoskoko5388g3579kcal254.6g285.5g155.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna2694g1790kcal127.3g142.8g77.6g4.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253