Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1500g900kcal22.5g195g1.5g13.5g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1200g1920kcal228.1g0g108g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.4g0.3g0g
Sinappi 45g59kcal2g6.3g2.7g0.8g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g900g306kcal1.8g63.9g2.7g16.2g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Persilja300g36kcal4.2g3.3g0.6g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10776g7101kcal523.8g655.2g247.8g114.2g
Valittu annoskoko5388g3550kcal261.9g327.6g123.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna2694g1775kcal131g163.8g62g28.6g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129