Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste58g431kcal0g0g47.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g520kcal15.4g106.1g1.8g5.3g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Flora Vanilla 12%58g111kcal2.6g9.3g7g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g47g261kcal3.9g25.6g15.8g0g
Mustikka metsä- 70g31kcal0.3g4.5g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g3426kcal69g400.8g165.4g15.2g
Valittu annoskoko539g1713kcal34.5g200.4g82.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna270g857kcal17.3g100.2g41.4g3.8g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197