Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 291g184kcal8.7g14g10.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)117g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g105g367kcal3.7g85g1g3.1g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g1679kcal50.8g210.6g69.6g6.2g
Valittu annoskoko539g839kcal25.4g105.3g34.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna270g420kcal12.7g52.7g17.4g1.6g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300