Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g350g608kcal23.4g113.7g4.9g10.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g14g30kcal1.9g3g1.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g175g378kcal43.2g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g2031kcal137g233.4g57.6g21g
Valittu annoskoko539g1016kcal68.5g116.7g28.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna270g508kcal34.3g58.4g14.4g5.3g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943