Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.4g71.1g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g114g385kcal9.9g80.8g1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)100g138kcal7.5g5.3g10g0g
Appelsiinimehu, 2 dl23g10kcal0.1g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g3768kcal77.6g358.6g224.4g0g
Valittu annoskoko539g1884kcal38.8g179.3g112.2g0g
Annoskoko puolitettuna270g942kcal19.4g89.7g56.1g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576