Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g117g198kcal22.1g0g11.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu73g92kcal8g0.2g6.6g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g117g29kcal3.8g3.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)117g408kcal14.9g81.2g2.2g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g1473kcal98g172.8g41.2g8.8g
Valittu annoskoko539g736kcal49g86.4g20.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna269g368kcal24.5g43.2g10.3g2.2g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908