Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g5.8g32kcal0g0g3.5g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)5.8g10kcal0.1g0.2g1g0.3g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 58g116kcal0.8g1g11.7g2.6g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Katkarapu 262g179kcal37.9g0g2.9g0g
Ketsuppi 58g53kcal0.7g11.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g942kcal96.2g43.8g40.2g10.8g
Valittu annoskoko539g471kcal48.1g21.9g20.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna270g236kcal24.1g11g10.1g2.7g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073