Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)75g98kcal13.5g1.6g4.6g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.9g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g25g40kcal2g1.2g3g0.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g25g43kcal0.9g1.4g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1079g626kcal39.2g58.4g24.2g7.8g
Valittu annoskoko539g313kcal19.6g29.2g12.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna270g157kcal9.8g14.6g6.1g2g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964