Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 875g6347kcal10.4g3.5g711.4g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1140g3853kcal99.2g808.3g10.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g400g2400kcal96g26.4g216g0g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.4g0g0.4g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1000g1380kcal75g53g100g0g
Appelsiinimehu, 2 dl225g101kcal0.7g22.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10780g37681kcal776.6g3587.4g2245g0.8g
Valittu annoskoko5390g18840kcal388.3g1793.7g1122.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna2695g9420kcal194.2g896.9g561.3g0.2g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576