Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1495kcal171.1g0g90g0g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto281g788kcal53.5g0g61.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g900g378kcal14.4g77.4g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g113kcal5.4g0.7g9.9g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g563g152kcal4.5g28.7g2.3g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10782g6087kcal507.6g256g332.8g49g
Valittu annoskoko5391g3044kcal253.8g128g166.4g24.5g
Annoskoko puolitettuna2696g1522kcal126.9g64g83.2g12.3g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757