Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.8g8.9kcal0.8g0.2g0.6g0.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.8g1.2kcal0.1g0.1g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g69kcal5.4g0.4g5.2g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g277kcal18.4g2g22g2.4g
Valittu annoskoko54g138kcal9.2g1g11g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g69kcal4.6g0.5g5.5g0.6g
Arvot/100g100g256kcal17g1.9g20.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723