Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g165kcal0.2g0.2g18.1g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)3.5g7.7kcal0g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g544kcal4.6g47.2g36.6g1.6g
Valittu annoskoko54g272kcal2.3g23.6g18.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g136kcal1.2g11.8g9.2g0.4g
Arvot/100g100g505kcal4.3g43.8g34g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591