Kaura-karpalokeksit

Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.3g1g1.6g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g66kcal0g0.1g7.4g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g6.2g22kcal0g5.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g401kcal6.6g52.6g18.2g4g
Valittu annoskoko54g201kcal3.3g26.3g9.1g2g
Annoskoko puolitettuna27g100kcal1.7g13.2g4.6g1g
Arvot/100g100g372kcal6.1g48.7g16.9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122658