-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g19g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g83kcal8g3.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko54g42kcal4g1.6g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g21kcal2g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479