Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow7.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)6.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g306kcal4.6g46.4g10.6g1.8g
Valittu annoskoko54g153kcal2.3g23.2g5.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g77kcal1.2g11.6g2.7g0.5g
Arvot/100g100g284kcal4.3g43g9.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105