Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g33g39kcal5.6g0.5g1.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)4.7g22kcal0.6g0.3g2.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%16g20kcal0.5g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g162kcal13.4g3g10.6g0g
Valittu annoskoko54g81kcal6.7g1.5g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna27g41kcal3.4g0.8g2.7g0g
Arvot/100g100g150kcal12.4g2.8g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546