Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g17kcal2g0g1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g7g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Punajuuri 6.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g2.1g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g65kcal5.4g2.6g3.4g0.4g
Valittu annoskoko54g32kcal2.7g1.3g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal1.4g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5g2.4g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114