Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g16g81kcal1.4g4.6g6.3g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g8.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.4g4.5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g465kcal7g11.4g43g1.8g
Valittu annoskoko54g232kcal3.5g5.7g21.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g116kcal1.8g2.9g10.8g0.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.5g39.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347