Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g8.3g1.9kcal0.3g0.1g0g0.5g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g10g41kcal2.3g0g3.4g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g162kcal11g1.4g12.2g1.2g
Valittu annoskoko54g81kcal5.5g0.7g6.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g41kcal2.8g0.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g151kcal10.2g1.3g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705