Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Sokeri 13g53kcal0g13g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g20g116kcal4.4g1.9g10.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g513kcal11.8g30g38.4g4.2g
Valittu annoskoko54g257kcal5.9g15g19.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna27g128kcal3g7.5g9.6g1.1g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606